Sobre SEO Freelance Ricard Menor expert SEO

[dropcap1]H[/dropcap1]an estat molts anys de treball com a SEO freelance i ja tocava un canvi de cicle. Serà el tercer al llarg de 12 anys.

Al 1999 fou Gibernauta.com, el 2003 Promoció Web va prendre el relleu i després d’un temps a mitja marxa, esperant amb il.lusió i esperança el moment de saludar al públic, el 2012 Seofreelance.cat pren el relleu para afrontar un periode molt difícil però ple d’oportunitats com el que ens està tocant a tots i totes passar. A tota aquesta gent, a cada una d’aquestes persones, els desitjo el mateix que desitjo per a mi: salut, felicitat i alguna cosa que ens mogui.

Sóc SEO Freelance un consultor SEO independent que compagina els seus propis projectes amb el seu paper com director de projectes a l’agència de marketing online B2 Performance SLU, cim dels més de 3 anys de col.laboració amb B2 Performance GmbH. Aquesta relació no extingeix la meva activitat freelance sinó que amplia les nostres metes comuns com Agència de Marketing Online mitjançant majors mitjans, experiència combinada i metodologies probades, l’agilitat d’un freelance i la solidesa d’una companyia internacional establerta. Associat a eData Desenvolupament i Promoció Web desenvolupem interessants projectes web; sóc a més SEO Manager de Suma Services, una flexible i eficient consultoria estratègica situada a Barcelona.

[ilink url=”https://plus.google.com/115375914719562038480?rel=author” style=”tick”]Ricard Menor expert SEO a Google+[/ilink] [ilink url=”http://www.linkedin.com/in/ricardmenor/xx” style=”tick”]Consultor SEO Ricard Menor a Linkedin[/ilink] [ilink url=”http://www.seomanager.es/ca/” style=”tick”]Blog SEO Manager[/ilink]

SEO Freelance - Ricard Menor
Vía Augusta, 59, P7 BarcelonaES08006 España 
 • +34-690-261-370