Cluster TIC Turisme Catalunya

Clúster TIC Turisme

El nou clúster es preveu que es constitueixi formalment durant l’any 2020 i estarà format per empreses amb models de negoci híbrids entre tecnologia i turisme i agents de l’ecosistema, com universitats i centres tecnològics.
24/07/2019/by seofreelance
Mobile first indexing - Perquè has d'actualitzar la teva web?

Mobile first indexing – No pots competir amb una web obsoleta

Mobile First Indexing marca la frontera entre 2 models de comprensió del món web molt diferents per part de Google. Les webs obsoletes són un tema pendent per a moltes empreses, però avui en dia això és ja un problema important.
19/03/2019/by seofreelance
Schema for SEO - Post series header

Autoria de Dades Estructurades amb Schema

El nou element sdPublisher sembla indicar que el tàndem Schema JSON-LD es va acostant cada vegada més al model distribuït de RDF.
29/08/2018/by seofreelance
Guia para Quality Raters Google

Guia per Quality Raters de Google

Els Quality Raters són individus emmarcats en el programa de qualitat de cerca de Google que seguint una guia editorial unificada (la Guia per a Quality Raters) classifiquen les pàgines que els sota unes classes específiques que poden afectar molt la vida d'una pàgina web.
09/07/2018/by seofreelance
Mobile first Google index

Missatges confirmant indexació mobile-first habilitada

Google està comunicant que la majoria de webs estan ja habilitades per a Mobile First Indexing o ho estaran en breu, prepara la teva o cauràs!
03/07/2018/by seofreelance
Mobile first index

Indexació mobile-first de Google

Amb l'arribada del nou model d'indexació del motor de cerca de Google, anomenat Mobile first index, venen noves recomanacions per les webs.
21/05/2018/by seofreelance