Retirada de URL - Herramientas de la Consola de Búsqueda de Google

Retirada de URLs

Retirada d'URL, nova eina en Consola de Cerca de Google apareguda en les nostres consoles a finals de gener 2020 A netejar URLs!
28/01/2020/by Ricard Menor
Cluster TIC Turisme Catalunya

Clúster TIC Turisme

El nou clúster es preveu que es constitueixi formalment durant l’any 2020 i estarà format per empreses amb models de negoci híbrids entre tecnologia i turisme i agents de l’ecosistema, com universitats i centres tecnològics.
24/07/2019/by Ricard Menor
Estrategia SEO local - Google Maps platos favoritos

Plats Populars de Google Maps | SEO local per hostaleria

Google expande el mundo de las reseñas mediante la nueva función Platos Populares, lo que abre una nueva ventana al mundo para la hostelería.
25/06/2019/by Ricard Menor
SEO per Turisme

SEO per Turisme: fer les coses amb temps

Les creixents estadístiques de cerca per Setmana Santa ho deixen clar per al sector turístic i els seus serveis complementaris: cal preparar-se amb temps. La demanda hi és, però per fer les coses bé es requereix antelació.
09/04/2019/by Ricard Menor
Mobile first indexing - Perquè has d'actualitzar la teva web?

Mobile first indexing – No pots competir amb una web obsoleta

Mobile First Indexing marca la frontera entre 2 models de comprensió del món web molt diferents per part de Google. Les webs obsoletes són un tema pendent per a moltes empreses, però avui en dia això és ja un problema important.
19/03/2019/by Ricard Menor
Guión medio vs guión bajo para SEO

Guionet o guió baix? Detalls SEO per a construcció de URLs

Guionet o guió baix? Explicació definitiva per a una antiga pregunta SEO amb un plus de SEO semàntic en un tema recurrent de URL.
30/01/2019/by Ricard Menor
Schema for SEO - Post series header

Autoria de Dades Estructurades amb Schema

El nou element sdPublisher sembla indicar que el tàndem Schema JSON-LD es va acostant cada vegada més al model distribuït de RDF.
29/08/2018/by Ricard Menor
Guia para Quality Raters Google

Guia per Quality Raters de Google

Els Quality Raters són individus emmarcats en el programa de qualitat de cerca de Google que seguint una guia editorial unificada (la Guia per a Quality Raters) classifiquen les pàgines que els sota unes classes específiques que poden afectar molt la vida d'una pàgina web.
09/07/2018/by Ricard Menor
Mobile first Google index

Missatges confirmant indexació mobile-first habilitada

Google està comunicant que la majoria de webs estan ja habilitades per a Mobile First Indexing o ho estaran en breu, prepara la teva o cauràs!
03/07/2018/by Ricard Menor
Mobile first index

Indexació mobile-first de Google

Amb l'arribada del nou model d'indexació del motor de cerca de Google, anomenat Mobile first index, venen noves recomanacions per les webs.
21/05/2018/by Ricard Menor