Assessorament SEO per la migració web de Sagrada Familia

Projecte de migració web WordPress sense pèrdua de tràfic ni posicionament gràcies a l’assessorament SEO per a la nova web de la Basílica de la Sagrada Família.

Projecte de migració web sense pèrdua de posicionament SEO.

Sagrada Família - Migracio web amb SEO per Wordpress
 • Sel.lecció de paraules clau de referència

  Estudi i sel.lecció de paraules clau per dirigir posteriors accions orientades a continguts i rellevància per a les activitats i interessos típics de la Junta Constructora i el propi temple.

 • Inventari de pàgines / Monitorització de posicionament web

  Extracció i mapeig de tots els actius online de la Junta Constructora per establir l’abast de la migració.
  Ranking reports sobre la llista mestra de paraules clau de control per establir un marc de referència.

 • Reunions de planificació

  Reunions de planificació i preparació del canvi a tots els nivells.

 • Millors pràctiques WordPress

  Consultoria i assessorament en les millors pràctiques i suggeriments de desenvolupament SEO per al nou portal basat en el gestor de continguts WordPress.

 • Analítica sobre estat del canvi

  Anàlisi del tràfic resultant de la migració per establir possibles fuites, problemes o elements pendents de gestionar i poder emetre una opinió sobre l’estat de la migració.

Mejoro la presencia web de Fundaciones y otras entidades público/privadas:

Optimización SEO WordPress Auditoría de consola Google Estrategia de contenidos Creación de procesos internos Elaboración de informes Migraciones web sin pérdida Pregunte sin compromiso

¡No se quede sin preguntar!

Consultor acreditado por la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ)

Asesor marketing digital acreditado ACCIÓ Gencat

Altres projectes de migració web amb assessorament SEO:

Gas Natural Fenosa

Proyecto de migración web para el nuevo portal de la división de comercialización para Hogar y Negocio, según cambios provocados por la nueva legislación para las empresas energéticas. Este proyecto llegó un año después de haber participado como asesor SEO en la misma misión para Gas Natural Distribución.

Institut Químic de Sarrià (IQS)

Migración del portal del IQS (Universitat Ramon Llull) en 2011 y posterior mantenimiento técnico y monitorización mensual SEO durante 4 años con crecimiento regular.

Casa Museo Gaudí

Asesoramiento SEO para la mejora de la web WordPress de la Casa Museo Gaudí. En este proyecto se ordenaron los activos online para dar forma a una estrategia SEO (y paralelamente a otras ramas de marketing online) más incisiva para lograr objetivos específicos.

Crèdits: totes les imatges de la Basílica són de disponibilitat pública segons els termes establerts per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Familia en la seva pàgina web.

SEO Freelance
Average rating:  
 0 reviews