Redisseny i migració web WP amb estratègia SEO – Kim’s Camping

Projecte de redisseny WordPress i migració web SEO observant les millors pràctiques, per a la nova web corporativa del Camping Kim’s, un dels més venerables càmpings de la Costa Brava: obrir les portes el 1957, havent traspassat i la fita del 60è Aniversari.

S’estableixen també les bases per a un creixement sostingut i sostenible, d’acord amb una estratègia SEO a mida amb metodologia específica.

Projecte de redisseny i migració web sense pèrdua de posicionament SEO per a la nova web WordPress del Camping Kim’s – Palafrugell Girona Costa Brava

Diseño web camping Kim's Palafrugell Girona
 • Creació de llista mestra de paraules clau

  Partint d’una llista en brut d’una mica més de 12.000 línies, s’obté un fitxer de treball de prop de 3.800 termes vàlids.

 • Revisió completa del disseny original

  Després del lliurament inicial del nou disseny, basat en el conegut tema Divi per a WordPress, aquest ha estat redissenyat per buscar les millors pràctiques SEO.

 • Optimització multimedia

  Revisió i optimització del catàleg d’imatges elaborat per al projecte web.

 • Millors pràctiques WordPress

  Canvi de hosting, augment del rendiment, selecció de nous connectors i internacionalització de contingut: aquests són només alguns dels elements que s’han tingut en compte per a la millora d’aquest web 2019.

 • Analítica prèvia i direcció basada en dades

  Recollida de dades i comptes, control de la situació heretada i manteniment del valor SEO per evitar perdre posicionament web. Es manté un control específic sobre la consola de Google, que forma part del reporting regular.

Altres projectes de migració web:

Assessorament, preparació i seguiment de la migració del web de la Sagrada Família, treballant directament amb l’equip digital de la Junta Constructora.

Anàlisi detallada de rendiment, punts clau i millores a introduir per a la web turística del municipi d’Hostalric, Girona.

Després de superar un atac per injecció de codi, migració web de Turisme Olot a Relevant CMS, una alternativa professional a WordPress.

Transcorregut un any des de la migració de la divisió de distribució, vaig tenir l’oportunitat de participar en el projecte de migració web per al nou portal de la divisió de comercialització per a Llar i Negoci, segons canvis provocats per la nova legislació per a les empreses energètiques.

Migració del portal de l’IQS (Universitat Ramon Llull) en 2011 i posterior manteniment tècnic i monitorització mensual SEO col·laborant amb eData. Aquest projecte ens va unir durant 4 anys i va desembocar en la meva entrada com a soci i la refundació com eData Desenvolupament i Promoció web.

Projecte de migració web per al nou portal de la divisió de distribució segons canvis provocats per la nova legislació per a les empreses energètiques, que impedeix que una mateixa empresa distribueixi i comercialitzi. Aquest canvi legislatiu va significar partir el portal primigeni en 7 divisions, igual que la pròpia companyia.

Un any després d’haver participat en la migració de Distribució, es em va convidar a participar en la migració de comercialització.

Uns anys després de l’execució del projecte, Gas Natural Distribució ha creat la marca Nedgia.

Crèdits: totes les imatges i el vídeo procedeixen del web i comptes públics de Kim’s Camping.