SERVEIS SEO PROFESSIONALS

Si està buscant un expert SEO per ajudar en el seu projecte potser voldreu contactar i conèixer els meus serveis com a consultor; us convido a utilitzar el formulari d’aquesta pàgina. Smartphone? Clic aquí. També pot contactar directament per via telefònica.

Consultoria SEO

Per subcontratadors i clients o empreses de qualsevol mida o institucions públiques i privades, equip dimensionable en funció dels requisits de projecte, manteniment o subcontracta. Com a professional recomanat Ricard Menor ofereix experiència en projectes nacionals i internacionals, ètica i les millors pràctiques SEO. La base de qualsevol projecte és la confiança i l’entesa mútua, si creu que els valors que ofereixo s’alineen amb el que vostè està buscant, no dubti en contactar per la via de la seva major conveniència.

Projectes Web integrals amb Relevant CMS™

Si requereix un projecte web integral podem crear el seu web corporatiu en temps rècord amb les majors garanties gràcies al nostre avançat i productiu CMS SEO multiidioma, preparat per SEO avançat semàntic, PPC i alt rendiment en velocitat de càrrega, tot això capacitats natives i no es trenca!

No dubti a consultar sobre Relevant CMS™. Exclusiu CMS SEO ofert per eData Desenvolupament i Promoció Web, empresa de la qual participo a més de la meva activitat com freelancer. Oblidi les seves pors sobre “clientela captiva”, això està fet amb el cap i el seu objectiu és funcionar, no retenir.

Serveis SEO a la carta

Puc ajudar-lo en la seva projectes SEO de moltes formes: formació in situ, creació de continguts, auditories, assessorament, investigació de paraules clau, enginyeria inversa… No dubti a consultar qualsevol necessitat que li sorgeixi en posicionament web, PPC (Adwords, Bing Ads, etc.), Social Media o la creació de continguts de qualitat i/o la seva localització per a mercats objectiu. Puc ajudar en els seus plans d’internacionalització! El tràfic orgànic és a llarg termini el canal de major impacte. Pregunti!

Ricard Menor

Citas concertadas

Barcelona

Vía Augusta, 59 – Planta 7
(Edificio Mercurio)
08006 Barcelona

Badalona

Avinguda dels Vents, 9, Esc.A, 2o-2a
08917 Badalona (Barcelona)

Girona

Palafrugell

Alfons XII, 10
17200 Girona


[si-contact-form form=’1′]