Penalització Google tot i enllaços Nofollow

¿Els enllaços Nofollow poden suposar una penalització Google?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QSEqypgIJME&w=580&h=300]

Transcripció resumida del video

“Els enllaços nofollow normalment no poden fer-li mal al seu lloc, així que de primeres queda avançada la resposta. Dit això, permetin-me esmentar un cas poc habitual i una mica extrem que podria suposar una acció per part nostra: si comences a deixar comentaris indiscriminadament per tots els blocs del món, exagerant, fins i tot si aquests vincles fossin nofollow, si realment et poses pesat i la gent comença a enfadar-se per la teva activitat i comencen a aparèixer spam reports contra tú, podem prendre algunes mesures manuals contra spam.”

“Recordo que durant molt temps a TechCrunch, a la que algú escrivia alguna cosa, hi havia un tipus (de nick anon.tc) que es presentava i feia comentaris sense sentit, estava clar que estava tractant d’atreure trànsit de les persones que llegien els articles cap el que fos que estigués promovent. Així que fins i tot si aquests vincles són nofollow, si veiem accions prou massives com per considerar-ho enganyós o manipulador, ens reservem el dret a prendre mesures”.

Una vegada escoltat i entès, el missatge és bàsicament el següent:

Si no detectem activitat massiva i/o potencialment anòmala i fraudulenta, no hi ha risc de patir una penalització Google

El millor remei és la prevenció en forma de perfil d’enllaços higienitzat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *